VOORSTELLING WAARIN HOPELIJK NIETS GEBEURT 8+

Monty Python voor kinderen

Wij beloven u niks, maar maken wij dat waar? Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt lijkt nog het meest op een luchtkasteel; niks en alles tegelijkertijd. Verveel je kostelijk met een ogenblikje dat struikelt, een detail dat over het hoofd gezien wordt en een volgend moment dat niet meer komt. Monty Python voor kinderen, met een artiest die niet op mag en een portier die wanhopig op zoek is naar zichzelf. Dwaal gerust af als zij dat ook doen. Slaap lekker!

Twaalf jaar na dato maakt ‘Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt’, Jetse Batelaans eerste jeugdregie, een comeback bij Artemis. Als nieuwkomer bij Max./Maas theater en dans sleepte Jetse er de Gouden Krekel mee in de wacht. Het werd een succes van Europa tot de Verenigde Staten, Canada en weer terug! Met de originele cast, René Geerlings en Martin Hofstra, getuigt de voorstelling van een grote gedeelde liefde voor fysiek, beeldend en ontregelend theater. BonteHond coproduceert.

“Het achtplus-publiek van vandaag was twaalf jaar geleden echter nog niet geboren, voor hen is het ‘Batelaanse absurdisme’ nieuw, verwarrend en bovenal hilarisch.”
Theaterkrant
“Het is een geweldige tegendraadse, ontregelende en absurde voorstelling die na twaalf jaar nog overtuigt. Geniaal.”
– Brabants Dagblad
“Wie met een ‘dood’ toneel opent en het publiek met minuten stilte opzadelt, is gek of geniaal. Deze voorstelling steelt het hart van het publiek.”
– VSCD Krekeljury
Theater Artemis - Hopelijk niets affiche a2
Regie
Spel

René Geerlings
Martin Hofstra

Decor

Hester Jolink

Kostuums

Marike Kamphuis

Licht

Ge Wegman

Advies

Dorien Folkers
Moniek Merkx