Kick Off: Born to be torn 12+

Afgelopen vrijdag 13 mei was de kick-off van schoolvoorstelling Born te be torn.  Born to be torn is, na Happy Clappyde tweede jongerenvoorstelling van Willemijn Zevenhuijzen voor Theater Artemis.

Born to be torn wordt momenteel gerepeteerd in de bovenzaal van Artemis. Voorjaar 2023 volgt een tweede repetitieperiode, waarna Born to be torn op vrijdag 3 maart in première zal gaan op een middelbare school.

We are artists met tere zieltjes
We have our feeeeeeeelingssssssss
And those feelingssssssss will take over the schoolsssssss
We will barf our feelinggssss in the hallway, on your lockers.
Until the whole school will barf with us.

Het is ochtend, er hangt een vreemde nevel rondom de school. Er klinkt een ouverture over de schoolspeakers. Het licht lijkt anders dan normaal, een Opera stem zingt waarom. “Ja, waarom?” Een beekje kabbelt over de schooltrap. Een mysterieus winkeltje verkoopt tranen. Een zwaar emotionele “gang” van artiesten neemt de school stilaan over. Echte aanstellers zijn het, met gevoel voor vorm, dat dan weer wel.

In de puberteit zijn de emoties soms groot, dan weer helemaal afwezig. Met deze groteske ode aan alle gevoelens creëren wij ruimte in de puberhoofden. Onze onverwachte ingrepen in de school zetten het bekende patroon even op z’n kop en laten herinneringen achter die nog doorleven terwijl de dagdagelijkse routine wederkeert.

Meer informatie , kosten en boekingen? Klik hier